10 dana – putovanje koje mijenja život

10 dana - putovanje koje mijenja životIzdavačka kuća VBZ predstavit će u svome književno-galerijskom centru u Zagrebu knjigu Kristine Bulešić ’10 dana – putovanje koje mijenja život’.

‘Krenite sa mnom na putovanje kroz 10 dana, putovanje koje mijenja život. Upoznajući moju životnu priču pruža vam se mogućnost da dublje zavirite u sebe, osluškujući svoje srce i dušu, učinite korak bliže sebi. U svakom trenutku biram radost i zahvalnost’ – poručuje Kristina Bulešić.

Autorici će se na promociji u utorak 29. listopada u 19 sati pridružiti Ljiljana Buhač.

’10 dana – putovanje koje mijenja život’ doista je knjiga koja mijenja život. Kroz vlastita iskustva autorica čitatelja vodi do vlastitih spoznaja. U njezinim iskustvima svatko se može pronaći, a njezine spoznaje mnogima će otvoriti oči. Suočavanje s izazovima koje je život stavljao pred nju, otkrivanje svog unutarnjeg JA i slušanje svog unutarnjeg glasa, Kristinu je dovelo do ozdravljenja njezina duha i tijela. Knjiga je svojevrsna ispovijest protkana životnom filozofijom Heal Your Life programa Luise L. Hay za koji je Kristina Bulešić danas licencirana trenerica.

Kristina Bulešić, rođena 1977. u Puli, osoba je koja je prolazeći kroz mnogobrojne prepreke i životne izazove otkrila svoju svrhu postojanja. Tragajući za vlastitom istinom, upoznajući i hrabro prakticirajući razne metode učinila je preokret u svojem životu. Na životnom putu sve se više približavajući sebi, zračeći ljubavlju i unutarnjim mirom, nadahnjuje druge. Osim što je uspješna liderica, diplomirana ekonomistica i voditeljica mnogobrojnih projekata razvoja lokalne zajednice, Kristina je i sretna majka petogodišnje djevojčice, spisateljica, licencirana trenerica Heal Your Life (Izliječite svoj život) programa.

VBZ

Tagged: , , , , , , , , , , , ,