12 godina ropstva otvorio 10. Oscar reviju

Svečanom premijerom filma ’12 godina ropstva’ u CineStaru Zagreb u Branimir centru otvorena je jubilarna 10. Oscar revija, desetodnevni program koji već tradicionalno prije dodjele najprestižnije filmske na­grade gledateljima širom Hrvatske donosi najbolja ostvarenja sedme umjet­nosti nominirana za Zlatni kipić.Oscar revija-12 godina ropstva’12 godina ropstva’ koji se za Oscara bori u čak 9 kategorija privukao je brojne poznate; Ivan Šarić došao je s djevojkom Koranom Gvozdić, legendarni filmski skladatelj Alfi Kabiljo bio je u društvu Aleksandra Kos­tadinova, Hrvoje Šalković na premijeru je doveo kuma Maria Pavlovića, bivša miss Hrvatske Andreja Ćupor uživala je u filmu s prijateljicom, a Go­ran Fistanić voditelj RTL-a s prijateljem.

Jedina Hrvatica čije kreacije nose hollywoodske zvijezde, Martina Felja, pohvalila se da je u subotu u Los Angelesu na Pre-Grammy partyju njezinu haljinu od crne eko kože nosila američka pjevačica Jo Jo-Joanna Levesque, prije nekoliko dana u njezinoj maksi cvjetnoj kreaciji pojavila se i karizmatična pjevačica Natasha Bedingfield, a na after partyju Zlatnog globusa Feljinu zelenu haljinu od pliša odjenula je poznata glumica Carrie Preston.

Martina je sinoć u Branimir centru pokazala i jednu od svojih dugih toaleta koju bismo lako mogli vidjeti početkom ožujka upravo na dodjeli Akademijinih nagrada, budući da je dodjela Oscara zadnja tvrđava koju uspješna Martina još nije osvojila.

Oscar revija traje od 30. siječnja do 9. veljače u svim CineStar ki­nima u kojima gledatelje očekuje 14 vrhunskih filmova; premijerni na­slovi ’12 godina ropstva’ (nominiran za čak 9 Oscara), ‘Kolovoz u okrugu Osage’ (s Meryl Streep nominarom za glavnu i Juliom Roberts nominiranom za sporednu žensku ulogu) te novi hit braće Cohen ‘U glavi Llewyna Davisa’ koji će se za Zlatni kipić boriti u dvije kategorije. Ukoliko ste ih slučajno propustili, na Oscar reviji možete pogledati i remek djelo Alfonsa Cuaróna s 10 nominacija ‘Gravitacija’, ‘Vuka s Wall Streeta’, fantastičnu avanturu ‘Hobit: Smaugova pustoš’, ‘Kradljivicu knjiga’, ‘Američke varalice’, ‘Kapetana Philipsa’, ‘Jasmine French’, ‘Kako je spašen g. Banks’, ‘Philomenu’, znastveno-fantasičnu dramu ‘Ona’ te crtić ‘Snježno kraljevstvo’.

Za sve istinske filmoljupce CineStar je pripremio i poseban paket od 6 ulaznica po promotivnoj cijeni od 180 kuna koji uključuje i kod za glasovanje s kojim, ukoliko pogodite najviše točnih dobitnika Oscara, možete osvojiti 10 kinoulaznica, wellness paket, večeru za dvoje i poziv na svečanu premijeru filma 300: Uspon carstva 3D IMAX koja će se početkom ožujka održati u IMAX dvorani CineStara Arena Zagreb.

Blitz

Tagged: , , , , , , , , , ,