2. Vinart Grand Tasting oduševio konceptom i atmosferom

Vinart Grand Tasting na jednom je mjestu okupio stotinjak probranih vinara iz Hrvatske i dvadeset iz inozemstva. Odabrani vinari predstavili su svoja vina, vinarije ali i vinske regije, a posjetitelji su imali priliku, u atraktivnom ambijentu zagrebačke Laube, kušati i rijetka arhivska te cijenjena svjetska vina.Sva su izložena vina kupcima bila dostupna u Pop Up Vinoteci kako bi mogli i kupiti vina koja su im se najviše svidjela.

Dvodnevna vinska manifestacija i ove je godine u Laubu privukla izniman broj posjetitelja iz cijele regije. U prvom redu profesionalce, ugostitelje i sommeliere, ali i vinoljupce amatere te vinske entuzijaste.

‘Zamislili smo Vinart Grand Tasting kao mjesto na kojem se jednom godišnje okupe svi vinski profesionalci i ljubitelji finih vina. Na kojem će jedni odabrati vina za svoje restorane i trgovine, a drugi popuniti kućnu arhivu s onima koja su ih posebno dojmila’, istaknuo je Saša Špiranec, autor koncepta i organizator manifestacije.

Prošlogodišnji Vinart Grand Tasting privukao je mnoštvo posjetitelja na koje je ostavio i više nego pozitivan dojam. A ova godina potvrdila je status Grand Tastinga na regionalnoj vinskoj sceni. Vinart Grand Tastingu u Laubi, prethodio je niz događanja i atraktivnih radionica s aktualnim temama iz vinskog svijeta. Različite teme, razni predavači i gosti te kušanje velikog broja izvrsnih domaćih i stranih vina.

P. R.


 

2. Vinart Grand Tasting u Laubi


Crnogorski Vranac i vina Vinologa
Tagged: , , , , , , , ,