2Cellos: Game of Thrones

2Cellos su objavili ‘Game of Thrones’, prvi singl s nadolazećeg albuma ‘Score’. Riječ je o temi iz istoimenog hit serijala koju prati i upravo objavljen spot u režiji Darka Drinovca. Uz glazbu 2Cellos, spotom dominiraju i vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah.

‘Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana Igra prijestolja. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovoga puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji’, poručuje Stjepan Hauser.

Osim što su 2Cellos veliki fanovi poznatog serijala, ovim su spotom najavili i izlazak novog albuma ‘Score’ (Portrait/Sony Music Masterworks). Album izlazi 17. ožujka, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova. Snimili su ga s Londonskim simfonijskim orkestrom.

‘Uvijek nam je bila velika želja svirati filmsku glazbu i tko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelje’, poručuju Luka i Stjepan.

M. R.


2Cellos u Sydneyskoj operi
Tagged: , , , , , , , , , , ,