2Cellos na premijeri Rimčeva automobila u Ženevi

Da li ste spremni za premijeru električnog hiper-automobila Mate Rimca i odličnu glazbenu pozadinu 2Cellosa?Tvrtka Rimac automobili je na auto showu u Ženevi, jednom od najvećih i najpoznatijih na svijetu, predstavila svoj dugoočekivani električni automobil Rimac Concept Two.

Kako bi se dočarala sva brzina i originalnost ovog električnog automobila, svjetski poznati violončelistički dvojac 2Cellos dodatno je zapaprio atmosferu sa svojom autorskom glazbom koja je skladana posebno za ovu iznimnu prigodu.

Dečki su u suradnji s tvrtkom Rimac napravili glazbenu podlogu kako bi dodatno dočarali raskoš i autentičnost najbržeg vozila na svijetu. Ni sam Rimac nije mogao sakriti uzbuđenje uoči ovog velikog predstavljanja pa je tako na svojem facebook profilu objavio fotografiju prikrivenog Concepta Two s porukom: ‘Spremni smo za veliki dan.’

Iz Auto kluba kažu kako će Concept Two imati četvrtu razinu autonomne vožnje, što znači da vozilo može samostalno voziti bez potrebe za intervencijom vozača, odnosno u slučaju izostanka ljudske intervencije vozilo intervenira samostalno.

2Cellos će zasigurno dočarati i brzinu i moć na nadolazećim koncertima, 16. ožujka u Spaladium Areni Split i 23. ožujka u Areni Zagreb.

H. M.


Tagged: , , , , , , , , , ,