2Cellos obradili Mombasu iz filma Inception

Nakon energičnih obrada rock i pop hitova te klasike, 2Cellos Luka Šulić i Stjepan Hauser, upustili su se u malo drukčije vode te po prvi puta zasvirali filmsku glazbu.
2Cellos-Mombasa
Ovoga su puta izabrali ‘Mombasu’, pjesmu iz soundtracka filma ‘Inception’, kojeg je uglazbio legendarni filmski kompozitor Hans Zimmer.

Spot je režirao Darko Drinovac koristeći minimalizam i crno bijelu tehniku pa tako virtuoznost Luke i Stjepana još više dolazi do izražaja. Ovo je ujedno i prva suradnja 2Cellos i poznatog redatelja hrvatskih spotova.

‘Ovo je nešto malo drukčije nego što su do sada ljudi od nas navikli čuti i vidjeti! Odabrali smo filmsku glazbu  koja je oduvijek bila naša velika strast i ovo je prvi puta da smo se okušali i u tome. Veliki smo ljubitelji Hansa Zimmera i njegova rada pa smo s posebnom odgovornošću i pažnjom radili na ovoj obradi, pazeći na svaki detalj. Donosimo neki novi zvuk, neki novi imidž i stil. Odlučili smo se malo odmaknuti od dosadašnjeg i napraviti jedan iskorak – i vizualno i zvučno! Mi smo osobno  zadovoljni rezultatom i nadamo se da će se i drugima svidjeti!’, poručuju Luka i Stjepan koji se trenutačno nalaze u Los Angelesu.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , ,