2Cellos odali počast Pavarottiju

Izvedbama skladbi ‘La donna è mobile’ i ‘O sole mio’, Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševili su krcatu Arenu u Veroni i time odali počast slavnom tenoru Lucianu Pavarottiju.Uz naše slavne violončeliste, na koncertu povodom desete obljetnice Pavarottijeve smrti, nastupili su i Zucchero, Eros Ramazzotti, Placido Domingo, José Carreras, Il Volo i mnogi drugi.

Ovaj svečani event je zabilježen i TV prijenosom na RAI 1 pa ga je, uz 12.000 sretnika u jednom od najljepših amfiteatara, vidjelo oko pet milijuna gledatelja.

‘O Pavarottiju uvijek pričamo samo sve najbolje jer je uistinu najveći, bila nam je čast svirati O sole mio i La donna è mobile. Sudeći po pljesku i publika je bila oduševljena. S nekim od okupljenih glazbenika se već dobro znamo, primjerice Zuccherom i uvijek je zadovoljstvo biti u društvu ovako sjajnih glazbenika’, poručuju Luka i Stjepan koji u petak nastupaju u Rimu na ‘Celebrity Fight Night’.

Među gostima u publici je bio i slavni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero, a pošto su Luka i Stjepan veliki fanovi nogometa, i s njim su se družili nakon koncerta.

M. R.


Tagged: , , , , , , , ,