2Cellos u Beogradu

Luka i Stjepan posebni su gosti u live emisiji ‘X Factor Adria’
2Cellos-(foto Tony Smith)Večeras u 21.15 na beogradskom TV Pinku počinje prava bitka u ‘X Factoru Adria’. Finalisti najpopularnijeg show programa u regiji od danas pjevaju uživo pred publikom i žirijem, a gledatelji će uživati u brojnim iznenađenjima. Jedno od njih bit će i prvi posebni gosti – violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić ili jednostavnije 2Cellos. Ovaj popularni duo publiku oduševljava širom svijeta, a nakon nedavnog nastupa u prestižnom Madison Square Gardena u New Yorku, gdje su oduševili publiku, isto se očekuje i u Srbiji.

Luka i Stjepan rado su se odazvali pozivu da budu posebni gosti prvog regionalnog X Factora:
‘Počašćeni smo što nas je produkcija pozvala i što ćemo u okviru prve live emisije prvog regionalnog X Factora uživo nastupiti. Vjerujemo da će publika uživati’, komentirali su 2Cellos.

Također, u Beogradu će se dečki družiti s novinarima te ujedno i promovirati i svoj posljednji DVD ‘2Cellos Live At Arena Zagreb’ (Sony Masterworks/Menart) koji je snimljen u lipnju 2012. godine kad su na svom terenu, u rasprodanoj zagrebačkoj Areni, pokazali zašto ih strana publika i Elton John jednostavno obožavaju.

Menart
Foto: Tony Smith

Pročitajte još: 2Cellos u Madison Square Gardenu i Olympiji , 2Cellos: DVD Live at Arena Zagreb , Elton John o 2Cellos

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,