2Cellos u hrvatskom dresu usred Londona

2Cellos su nastupili u Londonu, u dvorani Richmond, a prva stvar koju su otkrili bila je odjevna kombinacija koju je Stjepan Hauser pripremio za bis kako bi ih malo isprovocirao u svom stilu.‘Zaista smo sretni i jako ponosni na naše Vatrene koji su odigrali utakmicu života! Sinoć smo nastupili u Londonu i jedva dočekali nastup ali i da sami bis mogu odsvirati u dresu hrvatske reprezentacije’, rekao je Hauser.

Hauser je na početku koncerta u svom prepoznatljivom stilu upitao Engleze kako su i jesu se oporavili od utakmice s našom reprezentacijom, na što je publika odreagirala gromoglasnim zviždukom. Nimalo zabrinuti zbog toga, dapače, vidjevši kako je publika simpatično prihvatila provokaciju, Hauser je rekao da se ne brinu te da će ih pokušati utješiti i ublažiti im bol svojom glazbom, jer poznato je da su u Hrvati, osim u sportu, odlični i u glazbi.

Stjepan Hauser je na svom instagram profilu podijelio fotografiju u kockastom dresu uz šaljiv naslov: ‘Igranje s vatrom usred Londona.’ Šalu na stranu, sigurni smo da je cijeli London uživao u koncertu i spektaklu kakav samo 2Cellos zna napraviti.

2Cellos s nestrpljenjem očekuju i finale u nedjelju: ‘Jedva čekamo finale i vjerujemo kako će dečki još jednom odigrati odličnu utakmicu. Pratimo sve i veselimo se u svim dijelovima svijeta zajedno s njima’, dodali su.

M. R.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,