2Cellos u Madison Square Gardenu i Olympiji

2Cellos- Luka Šulić i Stjepan Hauser – dvije večeri zaredom nastupaju u kultnoj dvorani Madison Square Garden u New Yorku, u sklopu svjetske turneje Eltona Johna. Svojim solo točkama otvaraju koncerte, očaravajući publiku osebujnom i žestokom svirkom, a kasnije se pridružuju slavnom glazbeniku is njim sviraju ostatak koncerta.
2CellosNakon New Yorka odmah putuju u Europu, gdje će s Eltonom do Božića nastupiti i u drugim kultnim dvoranama poput pariške Olympije i to tri večeri za redom. Osim Pariza, nastupit će i u Moskvi, Pragu, Stockholmu, Oslu, Brusselexu, Istanbulu… Njihova nadolazeća japanska turneja koja je zakazana za ožujak slijedeće godine, već je rasprodana i to za samo sat vremena.

‘Suvišno je uopće komentirati što za jednog glazbenika znači nastupiti u Madison Square Gardenu! To je Meka za sve glazbenike, predstavlja vrhunac nečije karijere, i san svakog glazbenika je da barem jednom u životu nastupi tamo. Počašćeni smo da ovaki mladi imamo tu čast nastupiti tamo i to dvije večeri za redom, a već tjedan dana kasnije, nastupit ćemo u još jednom hramu glazbe, pariškoj Olympiji i to tri večeri za redom! Ovo je bila izrazito plodna godina za nas’, komentiraju Stjepan i Luka.

Nedavno je izašao i DVD 2Cellos ‘Live at Arena Zagreb’ u nakladi diskografske kuće Sony, te je u prodaji diljem svijeta! Trenutačno obara rekorde u Brazilu i Japanu, gdje se prodaje u iznenađujuće visokoj nakladi, a uskoro izlazi i u SAD-u. Izdavač za Hrvatsku je Menart.

Menart

Pročitajte još: 2Cellos: DVD Live at Arena Zagreb , Elton John o 2Cellos

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,