2Cellos u Sydneyskoj operi

Unaprijed rasprodan koncert 2Cellos u Sydneyskoj operi pokazao je veliki i opravdani interes australske publike. Našim vrhunskim virtuozima na pozornici su se pridružili članovi Sydneyskog simfonijskog orkestra što se savršeno uklopilo u izvedbu novih pjesama s nadolazećeg albuma.2cellos-sydneyNovi album izlazi početkom sljedeće godine (Sony Masterworks / Menart), a na njemu će objaviti teme iz poznatih filmova koje su snimili u Londonu i to s Londonskim simfonijskim orkestrom.

Bilo je to prvi puta da su Luka i Stjepan s orkestrom uživo odsvirali još neobjavljene pjesme baš kao i one koje već svi dobro znamo. Obožavatelji su ih na njihovoj facebook stranici zasuli pohvalama i porukama oduševljenja.

U drugom dijelu koncerta, 2Cellos su zablistali sa standardnim programom i novim aranžmanima. Za sve one koji nisu mogli biti ondje, koncert su zabilježili kamerama pa će biti prilike vidjeti naknadno kako je izgledao najnoviji spektakl. Koncert je održan u sklopu australske turneje, a publika je i ovoga puta bila oduševljena energijom i karizmatičnošću Stjepana i Luke.

M. R.


2cellos-the-show-must-go-on
2Cellos: Počast Freddieju Mercuryju
Tagged: , , , , , , , , ,