2Cellos uz Kraljevsku filharmoniju u Londonu

2Cellos i Kraljevska filharmonija oduševili su obožavatelje našeg popularnog dvojca u prepunom London Palladiumu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser u Londonu su promovirali svoj novi album ‘Score’, na kojem je objavljeno 14 poznatih filmskih tema.

Koncert je održan u srijedu, netom nakon stravičnog napada pred britanskim parlamentom i blokade prometa. No koncert je prošao bez problema, a Luka i Stjepan su na putu za Beograd gdje će 25. ožujka održati veliki koncert.

Kao i uvijek do sada, Luka i Stjepan nisu zaboravili niti na svoje vjerne obožavatelje u Hrvatskoj. U utorak, 28. ožujka, bit će na zagrebačkoj promociji novog albuma ‘Score’.

Promocija albuma će se održati u 20 sati, u klubu Johann Franck. Samo na promociji u klubu, promotivna cijena CD-a ‘Score’ bit će 90 kuna, a limitirani broj CD-ova za prodaju ima vlastoručne potpise Luke i Stjepana. Nakon službene promocije albuma, na terasi u prizemlju kluba bit će priređen party.

Budući da je novi album snimljen s Londonskim simfonijskim orkestrom te su pred 2CELLOS veliki koncerti s orkestrima diljem svijeta, Luka i Stjepan neće svirati na promociji, ali zato pripremaju veliki spektakl u pulskoj Areni 2. srpnja.

D. H.

Fotografija: Simone Di Luca


2Cellos: Gladijatori i Durmitor u spotu Now We Are Free
2Cellos: Romantični Moon River
2Cellos: Game of Thrones

Tagged: , , , , , , , ,