6. Salon fotografije Čakovec

U izložbenom je prostoru Muzeja Međimurja Čakovec otvorena izložba fotografija pristiglih na 6. Salon fotografije Čakovec.To je fotografsko natjecanje namijenjeno za sve fotografe profesionalce, amatere i entuzijaste koje se održava od 2011. godine u organizaciji udruge Fotomotiva.

Ove je godine na ocjenjivanje pristiglo više od 3500 radova na šest zadanih tema, a to su kolekcija (otvorena tema – tematska kolekcija od tri do šest radova), slobodna u boji, slobodna monokromatska, priroda, minimalizam i fotoreporterska fotografija. Ocjenjivački žiri činili su Krešimir Pletikosa, Davor Žerjav i Neda Rački.

Izložbu sa 100 najbolje ocijenjenih fotografija, pred 80 zainteresiranih u izložbenom prostoru Muzeja Međimurja Čakovec otvorili su Aleksandra Ličanin i pokretač i organizator projekta Petar ‘Grozni’ Kovač. Sam projekt održan je pod pokroviteljstvom svjetskih organizacija za umjetničku fotografiju The International Federation of Photographic Art (FIAP) i The Photographic Society of America (PSA).

D. H./ Foto: Pavao Toth


Finalisti i pobjednici natječaja Rovinj Photodays 2016


FotOOko postalo međunarodno


Svečano otvoren 8. Festival fotografije Organ vida

Tagged: , , , , , , , , , , ,