7. Međunarodni sajam turizma Place2Go

Rekordan broj destinacija od kojih po prvi puta nastupaju Sejšeli, Obala Bjelokosti, Nigerija, Zanzibar i Nepal, razlog su više da posjetite jedan od najatraktivnijih sajmova u regiji.Više od 180 izlagača iz 20 zemalja, egzotične destinacije, nagradne igre, stručni paneli i atraktivna predavanja, poslovni susreti, radionice, susret s putopiscima i blogerima – ne propustite najveći do sada, sedmi Međunarodni sajam turizma Place2Go, koji će se održati od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb.

Prvi dan sajma do 16 sati isključivo je B2B karaktera. To je sjajna prilika za poslovno umrežavanje i sastanke s potencijalnim partnerima. Osim biznis dijela, tog dana očekuju vas zanimljive panelice, predavanja i workshopovi vezani uz trendove u turizmu i putovanja.

Petak od 16 sati, subota i nedjelja otvoreni su za javnost, a ulaz je besplatan. Pronađite inspiraciju za novo putovanje, upoznajte nove zemlje i otkrijte i vi zašto je Place2Go proteklih šest godina privukao oko 1000 izlagača iz više od 30 zemalja i više od 80.000 posjetitelja. Samo prošle godine posjetilo ga je više od 15.000 ljudi.

L. P.


Tagged: , , , , , , , ,