Alpina obuća: Povratak starih brendova

Alpina kao prepoznatljivo ime u svijetu obuće, koja više od sedam desetljeća njeguje profesionalnu strast prema proizvodnji obuće, u svom je poslovanju na hrvatskom tržištu napravila novi iskorak.S ciljem dodatne ekspanzije i ulaska u zonu shopping centara, otvorena je trgovina na novoj lokaciji – u City Centru One East na zagrebačkom Žitnjaku.

U skladu s novim vizualnim identitetom Alpina obuće koji odvojeno daje naglasak na outdoor i fashion obući, uređenje slijedi skandinavski stil ravnih i čistih linija te potpuno drugačiji način predstavljanja obuće koji kupcima od sada omogućava inspirativniji doživljaj kupovine.

Veliki novitet predstavlja i ponuda obuće koja je u modnom segmentu proširena brendovima Peter Kozina kao najstarijom slovenskom robnom markom obuće. Također je bitno za izdvojiti da se od sada jedino u Alpina trgovinama može pronaći i kolekcija poznate obuće Peko, koja je od prošle godine sastavni dio Alpina brenda.

‘Robna marka Peko ističe se u portfelju Alpine po svom klasičnom i svevremenskom stilu kod kojeg izdržljivost i dugotrajnost igraju ključnu ulogu. Navedena obuća je u slovenskoj tvornici Alpina ponovno zaživjela u novom ruhu i s novim modelima kod kojih su granice dizajna usklađene s globalnim modnim trendovima’, istaknula je Nikolina Dežmarić Krofak, direktorica Alpine CRO.

Drugi, jednako bitan segment predstavlja široka i raznolika ponuda obuće za outdoor aktivnosti, jer upravo je brend Alpina renomirano ime za vrhunsku obuću koju koriste alpinisti, planinari, skijaši, lovci, kao i zaljubljenici u hodanje i pješačenje. Alpina je također globalno prepoznatljiva i kao prvi izbor pobjednika olimpijskih igara i svjetskih kupova u skijaškom trčanju i biatlonu.

Prilikom otvorenja nove trgovine za kupce je bilo organizirano ugodno druženje uz posebne popuste, gratis make up i modno savjetovanje stilistice Alme Premerl Zoko. Krajem veljače Alpina priprema još jedno iznenađenje – novo prodajno mjesto u City Centru One u Splitu.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , ,