Američki varalice: Kino otvaranje godine

Filmski hit ‘Američki varalice’ sa 17.017 gledatelja u prvom vikendu prikazivanja čvrsto zasjeo na prvo mjesto domaćeg box-officea.Američki varaliceFilmski hit ‘Američki varalice’ o kojem se posljednjih nekoliko tjedana ne prestaje pisati i pričati konačno se prošloga četvrtka, 23. siječnja započeo prikazivati u domaćim kinima i s trona skinuo ‘Vuka s Wall Streeta’ koji se punih četiri tjedna nalazio na prvom mjestu gledanosti. Novo remek-djelo redatelja Davida O. Russella u prvom je vikendu prikazivanja pogledalo 17.017 gledatelja čime je ostvareno najbolje kino otvaranje godine u domaćim kinima.

S tri osvojene nagrade Zlatni globus (najbolji film, glavna glumica, sporedna glumica) i s čak 10 nominacija za prestižnu nagradu Oscar, film ‘Američki varalice’ očigledno je zainteresirao domaću publiku koja je pohrlila pogledati film u kojem se okupila zvjezdana glumačka postava predvođena Christianom Baleom, Amy Adams, Jeremyjem Rennerom, Jennifer Lawrence i Bradleyjem Cooperom.

Film ‘Američki varalice’ pogledajte u kinima već danas!

Sinopsis:

Priča smještena u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju, film ‘Američki varalice’ priča priču o briljantnom prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Bale) koji je skupa sa svojom jednako briljantnom britanskom partnericom i ljubavnicom Sydney Prosser (Adams) prisiljen raditi za divljeg rastrojenog agenta FBI-a Richieja DiMasa (Cooper). DiMaso ih oboje gura u podzemni svijet Jerseyja prepunog mafije koji je opasan koliko i zavodljiv. Renner glumi Carmena Polita, strastvenog, promjenljivog političara New Jerseyja uhvaćenog između prevaranata i Federalaca. Irvingova nepredvidljiva supruga Rosalyn (Lawrence) mogla bi biti karika koja nedostaje da se cijeli njihov svijet u potpunosti sruši. Poput Russellovih prethodnih filmova (‘Boksač’, ‘U dobru i zlu’), film ‘Američki varalice’ poigrava se sa žanrom hvatajući se na surove emocije i pitanja života i smrti.

Continental

Pročitajte još: Upoznajte Američke varalice , Svečana premijera Američkih varalica

 

Tagged: , , , ,