Ana Rucner: Poklon koncert na Floraartu

Violončelistica Ana Rucner priprema jedinstveno iznenađenje za posjetitelje zagrebačkog Floraarta.Velika regionalna izložba cvijeća održava se na Bundeku od 13. svibnja, a posljednji dan, u nedjelju, 19. svibnja (20 sati) obilježit će Anin koncert. Više od 100.000 biljaka Floraarta bit će jedinstvena kulisa za koncert u kojem će glazbenica predstaviti program romske glazbe. Ana će nastupiti na pontonskoj pozornici, uz goste iznenađenja.

‘Već treću godinu nastupam na Floraartu i svake se godine jako veselim ovom koncertu. Poseban je doživljaj svirati u zelenoj oazi Bundeka. Osim toga, jako volim cvijeće i uvijek iskoristim posjet Floraartu za kupnju omiljenih kala i ruža. Događanje je odlično organizirano, sa zanimljivim sadržajima i doista mi je drago da mogu svirati na ovako velikoj manifestaciji’, izjavila je Ana Rucner.

Na Bundeku će za Floraart procvjetati 125.000 sadnica na više od 300.000 m2 površine. Cvjetnjaci, vrtovi i eksponati pokazat će neusporedivu ljepote prirode i cvijeća. Šest dana Floraarta bit će ispunjeno brojnim zanimljivim sadržajima za sve ljubitelje cvjetne umjetnosti, ali i one koji će to tek postati. Natjecanja u različitim kategorijama, edukativna predavanja stručnjaka, prezentacija novih trendova te dječji program Floragrad, zasigurno će osvojiti mnoge generacije posjetitelja.

S. C. / Foto: Danijel Galić


Tagged: , , , , , , ,