Ana Rucner: Radni rođendan u Amsterdamu

Violončelistica Ana Rucner proslavila je rođendan promovirajući Embassy..hr, dućan hrvatskih delicija u Amsterdamu, prvi u nizu koje bračni par Tina i Igor Kolovrat otvaraju u zemljama Beneluxa.
Ana Rucner-Amsterdam
Osim medija, ponajboljih nizozemskih chefova te poslovnih partnera i prijatelja, otvorenju je prisustvovala i hrvatska veleposlanica u Nizozemskoj, Vesela Mrdjen Kovač, Branka Huljev iz HTZ Amsterdam, vlasnik Dok-inga Vjekoslav Majetić, vlasnica Paprenjaka Sanja Opačak, Olga Rodionova, chef Julius Jaspers, Alain Caron i legendarni chef Ruud Wunneberg, prvi chef u Nizozemskoj koji je dobio Michellinovu zvjezdicu te brojne javne ličnosti iz Amsterdama.

Amsterdam-Embassy.hrPobjednica nizozemskog ‘Masterchefa’ Bojana Sinjders Nikodijević (Bojana Flavors) pobrinula se za kreativnu kuhinju od proizvoda iz dućana.

Program je dodatno začinila Ana Rucner spektakularnim nastupom nakon kojeg su gosti pristizali s čestitkama. U jednom trenutku spontano su svi gosti zapjevali ‘Happy birthday’ što je Anu dodatno raznježilo.

N. M.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,