Annabel Joseph: Caressina koljena (18+)

U izdanju Profila objavljen je roman američke autorice Annabel Joseph ‘Caressina koljena’.

Ana Rucner-Annabel Joseph-Caressina koljenaKyle Winchell je znao da osjećaje ne treba miješati s poslom, ali intimna drama bila je jača od njega i prisiljen je napustiti posao osobnog asistenta megazvijezde. Iz ovisnosti o drogi i niskim strastima izvlači ga bivši poslodavac koji mu dogovara novi posao u agenciji za potrebe bogatih i slavnih. Kyle postaje osobni asistent ugledne čelistice Caresse Gallo koja svira čelo otkad zna za sebe i teži savršenstvu.

Iako odrasla, Caressa je u dubini duše dijete koje nije stiglo odrasti i istražiti ljubav i demone koje je tjeraju. Njezina tajna traume iz djetinjstva ne ostaje dugo skrivena i Kyle ulazi u svijet požude i mračne inspiracije, s emocionalnim ulogom većim od bilo čega što je tad susreo. Može li Kyle sačuvati Caressu od nje same i još važnije, želi li ona to?

Annabel Joseph jedna je od najčitanijih američkih autorica povijesnih i suvremenih BDSM ljubavnih romana. Poznata je po dinamičnim fabulama, provokativnim erotskim scenama te šarmantnim, nekonvencionalnim likovima svjesnim svojih nedostataka. Erotski roman s elementima SM namijenjen je čitateljima starijim od 18 godina, a za naslovnicu je pozirala Ana Rucner. S engleskog prevela Maja Milčec.

T. C.


Pročitaje još: Pedeset nijansi sive (trailer) , Filmskih Pedeset nijansi sive


 

Tagged: , , , , , , , , , , ,