Anne Carrere: Spektakl u čast Edith Piaf

Na stalnom proputovanju svijetom, fantastični glazbeno-scenski projekt Piaf! The Show oduševljava tisuće ljubitelja lika i djela legendarne Edith Piaf. Za veliki uspjeh nedavno je nagrađen u sklopu konferencije Midem koja svake godine u Cannesu okuplja najbolje stručnjake iz glazbene industrije.Kao jedan od najuspješnijih francuskih projekata u svijetu u 2017. godini, nastavio je s uspješnim radom i 2018. koju je obilježio nastavak velike turneje po Sjevernoj i Južnoj Americi, a za sam kraj godine dolazi i u Zagreb.

Prepoznatljiv stil francuskog kabarea s kraja 19. i početka 20. stoljeća, neizostavni je dragulj francuske kulture koji ste do sada mogli doživjeti samo u Parizu. Poznati redatelj Gil Marsalla ispunio je želju obožavateljima diljem svijeta i stvorio putujući spektakl koji na najpoznatije pozornice dovodi jedinstveni francuski šarm uz najveće hitove Edith Piaf.

U glavnoj ulozi je glumica i pjevačica Anne Carrere, koja čudesno vjerodostojno donosi boju glasa Edith Piaf uz neizostavan karakter koji upotpunjuje kvalitetu doživljaja. Prozvana ‘jedinom autentičnom nasljednicom’ Edith Piaf, dolazi s juga Francuske, karijeru je započela u raznim talent showovima, a prethodno se školovala u području jazz i klasične glazbe. Emocijom i vokalnim mogućnostima zaradila je stojeće ovacije čak i u prestižnom Carnegie Hallu, zbog čega je mnogi kritičari već vide kao neizostavni dio Broadwayskih pozornica.

‘La Vie En Rose’, ‘Non, je ne regrette rien’, ‘Hymne á l’amour’, ‘Jezebel’, ‘Mon Manege A Moi’ ili ‘Mon Dieu’ samo su neke od evergreena u kojima ćete moći uživati 15. prosinca u Lisinskom.

V. L.

Tagged: , , , , , , , ,