Antenaplugged: Oduševili Massimo i Predin

Massimo-AntenapluggedSjajni glazbenici Massimo i Zoran Predin oduševili su Zagreb vrhunskom izvedom brojnih hitova zatvorivši ovogdišnji Antenaplugged.

Prepuni Green Gold Club posljednja je dva mjeseca bio dom koncertima uživo urbanih regionalnih glazbenih zvijezda. Tisuće rasplesanih ljubitelja dobre svirke uživalo je i pjevalo s glazbenim legendama.

‘Sva tri koncerta mislim da smo dobro pogodili izvođače jer smo privukli jako puno ljudi. Za sve koji vole glazbu imali su prilike izabrati ponešto za sebe. Zahvaljujem svim fanovima i pozivam ih na ponovno druženje uz Antenaplugged iduće godine!’, izjavila je Barbara Kolar.

Massimo je već tradicionalno ‘gađao u srce’ stotine dobro raspoloženih gostiju. Poznato je, što dokazuju i njegovi rasprodani koncerti, da je rado viđen gost svih događanja pa tako i Antenaplugged koncerata. U glas su s njim svi pjevali hitove ‘Sretan put’, ‘Iz jednog pogleda’, ‘Stranac u noći’…

Zoran Predin-AntenapluggedZoran Predin je posljednji ovogodišnji Antenaplugged iskoristio za premijerno predstavljanje svog novog programa Gypsy Swing, koji je, ako je suditi prema reakcijama prisutnih, bio pun pogodak. Odušeljeni posjetitelji zajedno s Predinom u glas su pjevali sve pjesme te ga pozvali da se ponovno vrati na pozornicu.

Antenaplugged besplatni koncerti za najvjernije slušatelje započeli su prije dvije godine koncertima Gorana Bareta i Majki, Nene Belana i FIumensa, Gustafa, Lukya, Psihomodo Popa i Urbana! Prošle smo se godine družili uz tradicionalno fantastične Gorana Bareta i Majke, Belana i Gopca, Massima, Tonya, Zorana Predina i Pips Chips & Video Clips. Ponovno druženje zakazano je za iduću godinu.

Antena

Pročitajte još: Dobre vibracije Jure Stublića i Nene Belana , Let 3 i TBF zapalili Antenaplugged

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,