Art Caffe: Bojana Gregorić Vejzović kod Homovca

Zvijezda hrvatskog glumišta, junakinja mnogih serija, filmska glumica i prvakinja Gavelle, Bojana Gregorić Vejzović , gostuje kod Borisa Homovca u ‘Art Caffeu’.Emisiju pogledajte u četvrtak, 13. svibnja (18.30) i subotu (23 sata) na Z1 televiziji, a nakon toga na svim ostalim partnerskim TV postajama: SBTV, TV Jadran; TV Šibenik, RTB HB, Vinkovačka plava TV , Trend TV i Prigorska TV. Također, emisija je od subote i na YouTube kanalu ‘Art Caffe’, kliknite ‘subscribe’, gdje možete pogledati i prethodne goste.

Bojana priznaje zašto je imala potrebu napisati javnu zahvalu svojim roditeljima, priča o vezi s majkom, filmskom divom Božidarkom FraJt, uspješnoj baletnoj karijeri, koju je zamijenila glumačkom, prisjećajući se prve glavne uloge Janice u predstavi ‘Breza’, kojom je započela zvjezdanu karijeru

Podsjeća se i na nagrađivanu ulogu u hit mjuziklu ‘Chicago’ na Komedijinoj sceni, snimanja telenovela, zašto su je filmski redatelji odbijali na audicijama, glumačkom razvoju od naivki, heroina, do problematičnih žena u zrelim godinama. Govori i o iskustvu Unicefove ambasadorice, odnosu s vlastitom djecom, velikom broju sljedbenika na društvenim mrežama, iskustvu ranog ulaska u prvi brak te želji da ostane samo glumica, uživajući u izazovima profesionalne i životne zrelosti.

N. M.


Tagged: , , , , , , ,