Art Caffe: Nada Abrus kod Homovca

Nada Abrus, prvakinja Komedije, filmska i televizijska glumica, povodom 50 godina uspješne karijere gostuje kod voditelja i urednika Borisa Homovca u ‘Art Caffeu’.Emisiju možete pogledati i na YouTubeu Art Caffea, a nakon toga i premijerno na Z1 TV-u u četvrtak, 8. travnja (18.30 sati) i subotu u (23 sata) na ostalim partnerskim televizijama: Trend TV, SBTV, Vinkovačka plava TV, Jadran TV, Šibenska TV, Prigorska TV i RTV HB, prema njihovu rasporedu.

Glumica iskreno progovara o tome zašto je za proslavu velikog jubileja odabrala komad u kojemu igra ostarjelu prostitutku, zašto su joj veliki filmski redatelji, poput Vrdoljaka, Bulajića, Papića, uvijek davali uloge u kojima im je bilo važnije kako izgleda te kako ju je otkrio Zafranović i povjerio joj glavnu ulogu u filmu još kao maloljetnici.

Prisjeća se manekenske karijere i koliko joj je štetila kao mladoj glumici, kako je snimila scenu seksa s Ljubišom Samardžićem u erotskom filmu, zakopčana do grla. Govori i o iskustvu samohrane majke sina Luke, koji je danas uspješan poduzetnik, odnosu prema rodnom Splitu, otkriva zašto nije bila miljenica Vlade Štefančića i kako ju je spasio Zlatko Vitez.

Otkriva i tajnu sjajnog izgleda na kojemu joj zavide znatno mlađe kolegice, estetskim zahvatima i ponudi da napokon snimi filmsku ulogu u kojoj će pokazati životnu i glumačku zrelost.

N. M.


Tagged: , , , , , , ,