Audicija za Prvu Hrvatsku Broadway školu

Audicija za 1. Hrvatsku Broadway školu, jedinu školu u istočnoj Europi specijaliziranu za musical theater uz potporu svjetskih institucija.
AudicijaPlakat2014-2Održat će se 5. listopada (11 sati), u Zagrebačkom plesnom centru (Ilica 10) za dobne skupine od 8 do 75 godina. Na audiciji će biti paralelno odabrani polaznici za 1. Hrvatski Broadway Centar za školskI uzrast i 1. Hrvatsku Broadway Školu (17 do 75 godina)

Prijaviti se mogu svi zainteresirani. Bilo da ste pjevači, plesači, glumci, početnici, amateri kao i akademski obrazovani umjetnici koji se žele dodatno školovati i specijalizirati (kao MA) za musical theater, pod stručnim vodstvom domaćih i stranih eminentnih pedagoga i umjetnika, prijavite se i postanite polaznikom Prve Hrvatske Broadway Škole specijalizirane za musical theater.

Vaš žiri na audiciji, a ujedno i neki od profesora 1. Hrvatske Broadway škole sačinjavat će: red. prof. Cynthia Hansell Bakić, prof. Ivan Pernicki, prof. Nina Horvat, prof. Lillian Butler, prof. Marcus Jackson, prof. Jan Bertther, me. Elvis Elrock Hodzic, Mario Zigut, Maya Mladenovich, me. Lovro Buva kao i ostali dio edukativnog, produkcijskog i pedagoškog tima.

Za audiciju je potrebno pripremiti bilo koji od vaših umjetničkih izričaja u maksimalnom trajanju od 2 minute (gluma, pjevanje, ples, sviranje, posebne vještine…). U tom vremenu možete izvesti song ili kombinacije, sve što želite pokazati od svoje umjetnosti dobrodošlo je. Svi pjevači će svoje odabrane songove izvodit a capella. Plesače se zamoljava da u slučaju donošenja CD-a, bude snimljen u CD-audio zapisu.

Opširnije na: www.1hba.com


Pročitajte još: Audicija za Hrvatsku Broadway školu


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,