Bajaga & Instruktori: Lom u casinu

‘U sali lom’, dugoočekivani studijski album Bajage & Instruktora ekskluzivno je predstavljen zagrebačkoj publici u Luckia Casinu hotela Antunović. Dvanaesti studijski album jednog od najvećih regionalnih rock ‘n’ roll bendova zajednički su objavili PGP RTS i Croatia Records, a izvršni producent je GMR Beograd.Voditelj Dalibor Petko biranim je riječima najavio Bajagu i njegove Instruktore, dok je direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac u emotivnom govoru naglasio kako mu je drago da je došlo vrijeme da prvoligaši rade s prvoligašima i kako se raduje nastavku suradnje s Bajagom. Istaknuo je kako dijele najljepše uspomene s početaka svojih karijera kad su surađivali u studijima i na koncertnim turnejama. Glazbeni kritičar Hrvoje Horvat osvrnuo se na Bajagino rock pjesništvo, zaključivši kako će on izazvati ‘u sali lom’ svakom odsviranom pjesmom.

Momčilo Bajagić Bajaga tvorac je velikih rock hitova, a sa svojim je Instruktorima na albumu ‘U sali lom’ isporučio devet novih pjesama, koje su fanovi diljem regije jedva dočekali. Nošene prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom izveli su pjesme ‘U sali lom’, ‘Može da te ubije grom’, ‘Severac’, ‘Bilo bi lako’ i ‘Nikad te više neću zvati’ na opće oduševljenje.

Brojne kolege i štovatelji uživali su u sjajnoj atmosferi i gostoprimstvu domaćina. Za kraj službene promocije, Bajaga & Instruktori izveli su veliki hit ‘Tišina’ i time zaključili ovaj sjajan događaj, od srca se zahvalivši okupljenima.

C. R. / Foto: Krume Ivanovski


Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,