Bambi Molesters na krovu MSU-a

Neosporno je da europski gradovi intezivno žive kroz sva godišnja doba, a tome se svojim programom u Muzeju suvreme umjetnosti ovoga ljeta približio Zagreb.
Bambi Molesters (foto Nina Đurđević-Pixsell)Tako je opisala svoj doživljaj ‘Ljeta u MSU! uz Jadransko’ Lada Furlan Zaborac, basistica grupe The Bambi Molesters, koji su koncertom na krovu MSU-a još više stavili Zagreb uz bok mnogobrojnim svjetskim metropolama. Svojim zabavno-kulturološkim sadržajima ovaj multimedijski projekt, već peti tjedan dodatno rasplamsava ljetnu vrevu na zagrebačkoj sceni, a pokazalo se da i ovog puta zna ‘pogoditi u žicu’.

Dojmove s koncerta podijelila je Lada Furlan Zaborac, basistica grupe The Bambi Molesters:

‘Super nam je bilo nastupiti na ovoj lokaciji. Budući da su bile prave ljetne temperature, može se reći da smo imali simulaciju vruće klupske svirke ali uz dovoljno zraka i vedro nebo. Stati na pozornicu na krovu MSU-a je jedno posebno iskustvo i nadam se da će održavanje takvih koncerata prerasti u tradiciju.’

Osim što već dvadeset godina svojim surf rock zvukom osvajaju domaće tržište, Bambi Molestersi popularni su izvan hrvatskih granica, posebno zbog pjesme ‘Chaotica’, koja je prošle godine puštena u američkoj televizijskoj seriji ‘Braking Bad’. Svoju dvadesetu godinu postojanja obilježavaju nizom koncerata tijekom ovog ljeta i jeseni, a nastup u MSU pokazao se kao idealna uvertira u zadnji koncert krajem godine u Zagrebu kada će i službeno proslaviti obljetnicu.

MSU u sklopu svoje ljetne sezone do sada je ugostio vodeća domaća imena poput Rundek Cargo Trija, Elementala , Urban & 4, Gustafa i Bambi Molestersa, a vrući završetak projekta prepustio je Jinxima koji se penju na krovnu terasu MSU-a u subotu, 26. srpnja, u 21 sat.

M. L. / Foto: Nina Đurđević (Pixsell)

Pročitajte još: Rockersko ljeto u MSU

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,