Biodinamička ljubav Divljih jagoda

Divlje jagode-Vintage barŽivuće rock legende Divlje jagode, predstavile su novi album ‘Biodinamička ljubav’ pred svojim fanovima, prijateljima, kolegama i medijima u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Karizmatični Zele Lipovača, kojeg fanovi već dugo zovu ‘maestro gitare’, obratio se svim okupljenima i izrazio zadovoljstvo zbog novog, dvanaestog po redu, studijskog albuma, na kojem se nalazi 11 pjesama. Nakon toga, Jagode su održale kraći koncert na kojem su predstavile polovicu pjesama s novog albuma, uz neke nezaobilazne evergreene. Uigrani band na čelu sa Zeletom, potvrdio je sjajnom žestokom svirkom zašto su jedan od najboljih hard’n’ heavy bendova s naših prostora.

Album ‘Biodinamička ljubav’ nudi neke od ‘instant classic’ hitova, svevremenske balade, galopirajuće hard ‘n’ heavy eksplozije, emotivne pjesme s moćnim i motivirajućim refrenima, sve do blues klasika koji će vas očarati, kako instrumentalnom, tako i neponovljivom vokalnom izvedbom i snažnim tekstovima. Uz već ranije objavljene singlove ‘Ne, nisam ja’ i ‘Samo da znaš’, na albumu se nalazi i legendarna pjesma ‘Đavolji grad’, originalno objavljena 1983. na albumu ‘Čarobnjaci’, koju je beskompromisno vokalno interpretirao novi pjevač  Livio Berak. Na albumu kao gosti sudjeluju bivši pjevači Jagoda – Marko Osmanović i Žanil Tataj – kao i pjevačica grupe Negative Ivana Peters i blues otkriće Vladimir Kmoniček iz Osijeka. Divlje jagode čine Zele (gitare), Livio (vokal / ritam gitare), Damjan (klavijature), Bandi (bas) i Nasko (bubnjevi).

Croatia Records

Foto: Marko Šolić

Pročitajte još: Divlje jagode: Biodinamička ljubav – 12. album

Tagged: , , , , , , , ,