Biotrening – centar zdravlja i tjelesne forme

Najsuvremeniji centar zdravlja i tjelesne forme Biotrening otvoren je u Zagrebu u sklopu shoping centra Kvaternik Plaza. Velik interes za prvi ovakav centar u ovom dijelu Europe vladao je već prvog dana. Brojni vrhunski sportaši, ali i rekreativci, s velikim su zanimanjem istraživali nove sadržaje te Polikliniku koja po prvi puta na jednom mjestu okuplja vodeće hrvatske stručnjake iz područja kineziologije, psihologije, fizioterapije i nutricionizma.Centar je otvorio bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić u društvu partnera, profesora Kineziološkog fakulteta iz Zagreba i vodećih hrvatskih stručnjaka Igora Jukića, Ivana Krakana i Luke Milanovića. Na otvorenje nije iz Kine, zbog utakmice, stigao partner Nikica Jelavić. No, podrške nije nedostajalo.

Ivan Krakan, Luka Milanović, Ivica Olić i Igor Jukić

‘Čitavu svoju karijeru surađujem s Biotreningom i profesorom Jukićem. Ovu ideju za centar imali smo od početka moje karijere. Želja nam je bila omogućiti jednu dobru priču svim ljudima koji žele ulagati u sebe i trenirati. Ovo je jedan ozbiljan projekt. Iako je ideja trajala jako dugo, tek je sad realizirana. Dugo vremena nismo mogli naći adekvatan prostor. Moj prijatelj Nikica Jelavić koji trenutno igra u Kini, kako živi ovdje, došao je na ideju da iskoristimo ovaj prostor. Sretni smo da će se od danas ovdje kvalitetno raditi. Ova cjelina je jedinstvena, izgleda jako dobro i nadam se da će se ljudi koji će ovdje trenirati i raditi osjećati dobro!’, izjavio je Ivica Olić.

U čak 1800 m2 modernog prostora smjestila se i Poliklinika koja okuplja vodeće hrvatske stručnjake. Nutrilife dijagnostički centar na čelu s Ivanom Barišić predstavlja novo doba nutricionizma u Hrvatskoj te zajedno s Biotrening centrom pomiče granice nutricionizma. Suradnja s Poliklinikom Optical Express je u Centar donijela revolucionarnu Senpatec tehnologiju koja se koristi za testiranje, analizu i treniranje senzorno – motornih vještina. Visoku kvalitetu usluge jamče i stručnjaci na čelu sa specijalistom medicine rada dr. Tomislavom Madžarom te doktorima Borisom Nemecom i Tomislavom Vlahovićem. Veliko zanimanje javnosti zasigurno će izazvati i dio tima iz Mentalnog treninga na čelu s psiholozima Anom Kotzmuth i Igorom Čerenšekom. Poliklinikom su oduševljeni i strateški partneri projekta iz Specijalne bolnice Sveta Katarina – Jadranka i Dragan Primorac.

T. D. /Foto: Filip Popović

Tagged: , , , , , , , , ,