Blues u Bajsiću: Javno snimanje

U četvrtak, 20. veljače u 20 sati, u zagrebačkom studiju Bajsić (na HRT-u), održat će se javno radijsko i TV snimanje koncerta ‘Blues u Bajsiću’, na kojem će nastupiti izvođači koji su obilježili prošlogodišnji ‘5th Croatian Blues Challenge’ u Puli.
ZambaKarlovački sastav Zamba, pobjednik Challengaa, izvrsni rovinjski solo izvođač Sanjin Banić Bane i Levonda Kids, perspektivni mladići s Hvara, krajem siječnja uspješno su predstavljali Hrvatsku na 30. International Blues Challengeu u Memphisu (SAD), gdje su i šestu godinu za redom pokazali da hrvatski blueseri niti najmanje ne zaostaju za svjetskim. Uz njih će nastupiti i hvaljeni labinski heavyblues sastav The Mezcal Moon, koji je odmah nakon Challengea u Puli zapeo za oko i uho izdavčkoj kući Spona i u prosincu 2013. objavio album prvijenac ‘Mothertongue’ kojim je stekao naklonost kritike i publike.

Snimanje ovog koncerta je javno, no broj mjesta je ograničen. Ako želite uživati u vrhunskom hrvatskom bluesu, na vrijeme osigurajte svoje mjesto na: [email protected]

Spona

Pročitajte još: Hrvatski blues putnici za Memphis , 5th Croatian Blues Challenge u Puli

Tagged: , , , , , , , , , , , ,