Boa: Sve je u redu Dok glazba traje

‘Sve je u redu dok glazba traje’ – poručuju članovi kultnog benda Boa predstavljajući novi singl ‘Dok glazba traje’ za kojeg je paralelno snimljen i spot. Autori glazbe su Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, koji ujedno potpisuje i tekst pjesme. Za aranžman su zaslužni Zvonimir Bučević Buč, Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, a glazbeni producent je Saša Miočić.

Pjesma donosi dobro poznat i prepoznatljiv zvuk Boe osvježen proljetnom atmosferom oko nas. Redateljica videa je Petra Oreč, koja je otpjevala i prateće vokale.

‘Pjesma je nastala vrlo brzo i spontano. Ja sam svoju novu akustičnu gitaru donio u Slavkov mali studio da ju majstor isproba i prve harme koje je na njoj odsvirao početak su pjesme Dok glazba traje‘, objasnio je Mladen Puljiz

Boa i koncertno radi punom parom pa će tako 30. svibnja nastupiti u beogradskom Mikser House klubu, a 6. lipnja u čakovečkom klubu Prostor Cezam. Bit će to ujedno prvi nastupi Boe u ovim gradovima nakon više od 20 godina. Svojim će bezvremenskim pjesmama vratiti publiku u zlatno vrijeme 1980-ih godina.

‘Veselimo se nadolazećim koncertima u Čakovcu i Beogradu gdje ćemo izvoditi puno materijala iz osamdesetih. Osim starih pjesama na set listi će se naći i neke pjesme s naših novijih albuma kao i potpuno nove pjesme za koje mislimo da su i nadalje u našem prepoznatljivom stilu. Veliki nam je izazov ponovno nastupati u gradovima gdje nismo bili dugo vremena, ali smo sigurni da ćemo zajedno s publikom uživati u dobroj svirci i atmosferi kao što smo uživali na nedavnom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture. Obećavamo vam dobar provod i vidimo se uskoro’, rekao je Slavko Remenarić

M. R.


Pročitajte još:

Boa
Tagged: , , , , , , , , ,