Bota Šare: Atraktivna adventska priča

Nova zimska priča ovih dana nastaje u istočnom dijelu Zagreba. Sobovi, sove, oganj na otvorenom i zimski specijaliteti dio su čarobnog zimskog vrta restorana Bota Šare. Po prvi puta ovaj dio grada ima priču koja će malo koga ostaviti ravnodušnim.Veliki otvoreni prostor oko poznate zagrebačke gastro destinacije dobio je novo ruho. Već pri samom ulasku u zimski vrt dočekat će nas snježne sove i vrapci koji kao da su upravo doletjeli iz dalekih sjevernih krajeva. Otvoreni oganj i sjedenje uz vatru vratit će nas u neka davna vremena. Razgovori uz pucketanje vatre zimi imaju posebnu čar.

U prostrani vanjski dio koji je uređen borovima, svijećama i sjedaljkama izvrsno se uklopila ponuda specijaliteta koje volimo zimi. Adventska ponuda, uz onu tradicionalnu od svježih ribljih specijaliteta, uključuje i neke novitete kao što su mesne i riblje tortilje te knedle. Uz DJ-a i glazbu uživo, kuhana vina i zimske kokteli pripremaju se upravo ispred nas.

Dani slavlja i uživanja mogu početi. Zagreb je dobio cosy mjesto koje će nas zbližiti i ispuniti pozitivnom energijom i veseljem.

T. D. / Foto: Filip Popović


Tagged: , , , , ,