Gracia: Božić s tobom

Nakon  pjesme ‘Na Božić nitko nije sam’ koju ste slušali u božićno vrijeme proteklih 20 godina, Matija Vuica i Jurica Popović predstavljaju novu pjesmu i spot pod nazivom ‘Božić s tobom’.Matija Vuica i Jurica PopovićPrije godinu dana, baš na sam Božić, Jurica Popović je napisao ovu pjesmu donesenu dobrim vibracijama tog božićnog jutra. Pjesma je, poput bajke, čekala izmjenu svih godišnjih doba kroz godinu da bi se sada prikazala u punom sjaju.

Simbolično, ova božićna pjesma vraća nam Graciju nakon duže stanke i za očekivati je uskoro još novih pjesama. Radost ove pjesme Matija i Jurica žele podijeliti sa svima koji je žele čuti i imati. Stoga ćete pjesmu moći besplatno skinuti i dalje podijeliti. Budite sretni sada, jer sadašnji trenutak je najvažniji. Ukazuju li stihovi iz refrena pjesme ‘Božić s tobom’ na taj trenutak, prosudite sami:

…Noćas je noć za ljubav
Tisuće zvijezda poljupce šalju
Noćas je noć za ljubav
I anđeli svoju ljubav daju…

Preuzmite pjesmu Božić s tobom i pogledajte spot koji je snimljen u idiličnom okruženju zagrebačkog Zrinjevca. Matija je za tu prigodu sebi kreirala posebnu baršunastu tamno crvenu haljinu sa zlatnim zvijezdama, a Jurica je bio dostojan partner s cilindrom i bijelim rukavicama u stilu nekog gospodina iz prošlih vremena. Glavna atrakcija spota je unikatna kočija Zlatka Habrica stara 200 godina koja je posebna po tome što je samo Zagreb tada imao tu vrstu kočija, a zvale su se Viktorija.

Gracia

Tagged: , , , , , , , , , , , ,