Brazilske japanke Havaianas

Havaianas japanke simbol su neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila. Njihova priča započela je prije 53 godine kada su predstavljene prve japanke koje su napravljene u Brazilu i bile su inspirirane japanskim sandalama zvanim zori, koje su izrađene od traka tkanine i rižine slame na tabanima.Havaianas japanke-flat sunset yellow purpleI baš ta tekstura riže na ležištu noge danas je jedna od brojnih posebnih značajki Havaianas japanki, ali ono što Havaianas ističe od ostalih japanki na svjetskom tržištu je to što su izrađene od sto posto prirodne gume. Kroz sve ove godine Havaianas se izgradio kao najveći i najpoznatiji modni brand u svijetu japanki, a ovog ljeta poziva sve da se razvesele otkačenim i ludim bojama i modelima.

Za ovo ljeto, Havaianas preporuča flat modele s inovativnim svježim oblikom te originalnim dizajnom žarkih boja koji ne prolazi nezamijećeno. Ovi modeli predstavljeni su u jarkim živim bojama s novim lakšim i tanjim potplatom i savršeni su za ubaciti u ručnu prtljagu za odmor ili torbu za bazen. In kombinacije boja ovog ljeta su žuto/roza i žuto/zelena.

Havaianas nije zaboravio ni dame koje svoje najdraže japanke kombiniraju sa street style komadima odjeće. Iz specijalne kolekcije Havaianas je za njih priredio modele ukrašene raznim uzorcima zakovicama, koje su ručno šivane na popularne Havaianasice.

Jedan od ključnih modela sezone su Havaianas Luna. Dame koje žele biti drugačije od drugih svoj će idealan model pronaći  upravo u ovoj liniji koju krasi jednostavnost i u kojima će svaka dama postati vladaricom plaža.

Danas su Havaianasice poznate cijelom svijetu – za njima luduju svi, žene, muškarci i djeca. Havaianas brazilske japanke poznate su i među hollywoodskim zvijezdama i svjetskim trendseterima te su postale neizostavni modni detalj ljetnih mjeseci.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , ,