Buđenje boginje na sajmu Mystic

Na Mystic sajmu Zagrebačkog velesajma, autorica Daniela Uzelac predstavit će ‘Buđenje boginje’ – prvu knjigu iz ciklusa ‘Put Boginje’. Knjiga je nastala odabirom postova s istoimene facebook stranice.daniela-uzelac-budenje-boginjeKnjiga je svjedočanstvo unutarnjih pustolovina na putu prema iskonskoj ženstvenosti, svijesti i spolnosti, mudrosti prirode i novoj paradigmi odnosa. Daniela je svoje uvide počela objavljivati 2013. godine.

Zahvaljujući autentičnosti, otvorenosti i duhovitosti, stranica ‘Put Boginje’, sa svojim snažnim trendom porasta pratitelja i tisućama klikova mjesečno, postaje jedna od najpopularnijih web lokacija u regiji za buđenje duboke ženstvenosti.

daniela-uzelac‘Nova slika o tebi – to si ti ostvarena u punom potencijalu’, upućuje nas ‘Buđenje boginje’ i podsjeća da se kvalitete naše željene slike mogu nabaviti u svakom nebeskom supermarketu.

Ima ih bezbroj, besplatne su i svuda dostupne: ljepota, zdravlje, radost, ljubav, ženstvenost, senzualnost, smirenost, sigurnost, nepovredivost, jasnoća, mudrost…

Predstavljanje knjige ‘Buđenje boginje’ i autorice, održat će se na Zagrebačkom velesajmu, u petak, 30. rujna u 19 sati, na otvorenoj pozornici u Paviljonu 11A.

S. P. M.


daniela-uzelac-budenje-boginje
Daniela Uzelac: Put boginje (Knjiga I. – Buđenje boginje)

Tagged: , , , , , , , , ,