Buđenje božanske ženstvenosti

Na sajmu Mystic na Zagrebačkom velesajmu autorica Daniela Uzelac predstavila je knjigu ‘Buđenje boginje’ u kojoj je izbor iz postova na facebook stranici Put boginje, koju Daniela anonimno vodi od 2013. godine i tek je pred izlazak knjige otkrila tko stoji iza nje.daniela-uzelac‘Anonimnost mi je bila potrebna jer sam u postovima postavljala pitanja i na njih odgovarala obraćajući se samoj sebi. Pokazalo se da slična pitanja sebi postavljaju mnoge žene i da se boginje prepoznaju na zajedničkom putu’, rekla je Daniela Uzelac predstavljajući knjigu i stranicu na facebooku koja je postala jedna od najpopularnijih web lokacija za buđenje iskonske ženstvenosti.

Bez obzira na dob, izgled, način odijevanja ili posao koji radi, svaka je žena povezana s dubinama božanske ženstvenosti. Stoga treba prihvatiti svoju različitost, svoju izvornost, originalnost i svoje svjetlo, poručuje Daniela Uzelac u knjizi ‘Buđenje boginje’, zorno opisujući promjene u odnosu prema samoj sebi, te u odnosima s djecom, partnerom i prirodom koje donosi svjesnost o božanskoj ženstvenosti.

Kroz povijest ratovanja, agresije i destrukcije, babuška je bila nužna, da bi žena shvatila što nije i krenula prema onome što jest – a to je božanska ženstvenost. Svaka žena je boginja, no morala je isključiti svoju božansku ženstvenost u svijetu u kojem je vladala sila i mačizam. Dolaze nove energije i možemo biti zahvalni što živimo u vremenu u kojem svijest o božanskoj ženstvenosti donosi osjećaje koji iscjeljuju i povezuje nas s vidljivom prirodom i nevidljivom mrežom inteligencije univerzuma.

Knjiga ‘Buđenje boginje’ može se kupiti na štandu Alternativne knjižare Harša na sajmu Mystic, a do 10. listopada je na promotivnom popustu kod nakladnika, izdavačke kuće Beletra.

Sandra Pocrnić Mlakar


daniela-uzelac-budenje-boginje
Daniela Uzelac: Put boginje (Knjiga I. – Buđenje boginje)
Tagged: , , , , , , , , ,