CBD-direkt: Funkcionalni dodatak na bazi meda

Već dugo se čeka trenutak kad će se na tržištu pojaviti proizvod s CBD-om, kojeg još zovu korisni kanabinoid i izdvaja se iz kontroliranog uzgoja industrijske konoplje. U samom proizvodu nema zabranjenog, opijatskog kanabinoida kojeg poznajemo pod imenom THC. CBD-direkt premijerno je predstavljen u Centru drugo mišljenje.Centar se nalazi u Zagrebu (Pavla Hatzea 12), a pokrenula ga je udruga Hrvatski potrošač s ciljem edukacije, promicanja prevencije ali i umanjenja tegoba pri zdravstvenim problemima i to promjenom stava te upotrebom funkcionalnih dodataka prehrani.

CBD-direkt osmislio je poznati inovator i fitoterapeut Ivo Bačlija, a proizvela tvrtka Matičnjak, koja je i partner Centra u kojem se održavaju seminari, radionice i besplatna savjetovanja za članove udruge i sve koji to žele postati.

Ivo Bačlija, inovator i fitoterapeut

Kako su najavili tijekom prezentacije, ovaj funkcionalni dodatak prehrani blagotvorno djeluje na imuno sustav, pogodan je kao nadopuna pri terapijama u mnogim bolestima i tegobama, i uskoro će biti dostupan preko www.biopotent.hr, a nakon toga u ljekarnama i na drugim prodajnim mjestima.

Nazočnima na prezentaciji također je prikazan novi dizajn i drugih proizvoda tvrtke Matičnjak, koju širi krug ljudi poznaje po kvalitetnim hladno prešanim uljima crnog kima, boljeg divljeg lana te ostalih ulja, macerata, granulata i proizvoda na bazi meda.

Predstavnici Drugog mišljenja najavili su nastavak edukacija i savjetovanja o CBD-u, ali i drugim korisnim dodacima prehrani koji mogu utjecati na zdravstvenu prevenciju, osobito kod pretilosti, alergija, povišenog krvnog tlaka, masnoća ili na smanjenje tegoba pri raznim drugim zdravstvenim problemima.

N. M.

Tagged: , , , , , , , , , ,