Čitaj mi: Damir Vujnovac

Gost prve ovogodišnje tribine ‘Čitaj mi’ je Damir Vujnovac, putnik i putopisac iz Varaždina, koji piše i kratke priče i osvrte (Bookmark).
Damir Vujnovac-TurskaS njim će voditeljica tribine Jelena Zlatar razgovarati u ponedjeljak, 18. siječnja (19 sati) u zagrebačkom Express baru, a on će čitati svoje crtice s putovanja i osvrte na književna djela koja su ga se dojmila.

Evo što Damir kaže o sebi: Rođen sam 1970. Kolumnu s književnim preporukama sam imao u Varaždinskom tjedniku, novinama koje više ne izlaze, no i dalje je imam na portalu Fama news i na vlastitoj fb stranici Bookmark. Putopisima koje objavljujem većinom na Fama news spajam dvije ljubavi: putovanje i pisanje. Držim i putopisna predavanja po knjižnicama. Putovanja me vode svuda, no najdaraža su ona prema Orijentu, pa se linkovi na objavljene putopisne tekstove i emitirane radio emisije na tu temu nalaze na mojoj fb stranici ORIJENTacije. Spremam novo putovanje u Zapadnu Saharu i nove materijale s tog putovanja. I imam povremenu književnu kolumnu na portalu SEEbiz.

P. R.


Čitaj mi
Otvorenje nove sezone književnih tribina Čitaj mi!
Tagged: , , , , , , ,