Čitaj mi: Jelena Zlatar

Tribina ‘Čitaj mi’ održat će se u ponedjeljak, 23. ožujka u Express Baru u Petrinjskoj 4 (Zagreb) u 19 sati.
Jelena_ZlatarGošća je mlada spisateljica i znanstvenica, sociologinja Jelena Zlatar. Iza Jelene je zbirka priča ‘Odjavna karta’, a u travnju izlazi njezin prvi roman ‘Slijepa točka’. Tribina ‘Čitaj mi’ mjesto je razgovora o pisanju i književnosti na kojem mladi autori donose i čitaju svoje tekstove.

Tribinu organizira Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) koji djeluje u Zagrebu već osmu godinu za redom, a kroz radionice romana, kratke priče, poezije, književnog prevođenja, pisanja dramskog teksta i drugih žanrova u svijet književnosti uvodi one koji pišu ili bi željeli pisati, ali se još nisu usudili. Uz pomoć radionica mnogi su stekli vještine i povjerenje u svoj talent, izbrusili svoje tekstove i izdali prve knjige.

Express Bar mjesto je dobrih tekstova, ali i finih neobičnih kava i kreativnih susreta. Gosti tribine mogu donijeti svoje priče, pjesme ili fragmente proze, čitati i komentirati u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Moderatorica tribine ovog ponedjeljka je Sanja Baković.

P. R.


Pročitajte još: Jelena Zlatar: Slijepa točka , Jelena Zlatar: Odjavna karta , Jelena Zlatar: Katarza kao glavni motiv za pisanje , Jelena Zlatar: Urbane transformacije suvremenog Zagreba


 

Tagged: , , , , , , , , ,