Come To Mama: Na pizzu u Vrbane!

Šarenilo boja podsjeća na proljeće, no danas predstavlja novu zagrebačku gastro oazu Come To Mama, koja se nalazi u Kuzminečkoj 10 (Vrbani) tik do Jarunskog jezera.Novi restoran modernog je štiha. Visina prostora od pet metara daje prostranost u koji su se odlično uklopili razni detalji koji daju toplinu i želju da ovo mjesto posjetimo ponovno.

Na 200 m² restoranskog dijela i barskog dijela može se smjestiti stotinjak gostiju, dok je terasa također podijeljena u dva dijela. Vedre boje koje prevladavaju odmah popravljaju raspoloženje svakom posjetitelju. Restoran nudi izvrsne pizze Romana, koje predstavljaju deset poglavlja gastro putovanja. Uz izbor svježih, zdravih salata tu je i plata uz koje ćemo s prijateljima rado provoditi vrijeme. Veseli bar namijenjen je uživanju u vrhunskom izboru brojnih pića te ritualnom ispijanju kave u ugodnoj atmosferi.

Prostorom dominiraju drvo, metal i razne tkanine na stolicama i klupama. Svaki je detalj pomno biran i priča neku svoju priču. Razni lusteri koji dominiraju dijelom prostora, svaki na svoj način odaju poseban dojam i raznolikost. Dominantna slova ‘Mama’ u restoranu, daju toplinu i skreću pogled na prostor pripreme jela kojim dominira posebna peć iz koje izlazi hrskava pizza Romana i okusi koji nećemo lako zaboraviti.

Novootvorena oaza Come To Mama predstavlja unikatno mjesto koje posebnost i jedinstvenost gradske ponude podiže na jednu novu razinu, a Zagreb čini bogatijim za destinaciju idealnu za obiteljska, prijateljska i poslovna druženja u ove proljetne dane.

T. D. / Foto: Filip Popović


Tagged: , , , , ,