Crna kuća: Tko stoji iza bezvlašća u Zagrebu?

Tko stoji iza bezvlašća u Zagrebu? Tko to puni ćelije neistomišljenicima? Kada obronci Griča i Kaptola ostanu bez svoga vladara, narod može biti siguran da će vlast uzurpirati jedan jedini – biskup Hudi!
1-Crna kuća‘Crna kuća – mjuzikl u boji’ otvara treću sezonu igranja. Zabranjena ljubav kaptolskog biskupa i naivne gričke djevojke, neobuzdana strast u podzemlju crkvenog središta metropole te dvojica veselih, ali sumnjivo nerazdvojnih franjevaca, u urnebesnom spektaklu koji je na noge podigao cijelu regiju, vraća se u velikom stilu na zagrebačku pozornicu! Hit predstava koja izaziva nezaustavljivu poplavu smijeha, ‘Crna kuća’ – mjuzikl u boji, nakon ljetne stanke vraća se na daske izvedbom 7. studenoga u kino dvoranu Studentskoga centra u Zagrebu, s početkom u 19.30 sati.

Popularni Damir Kedžo kao neodoljivi zli biskup Hudi, Dunja Fajdić i Ema Gagro kao dvije zaljubljive gričke šopingholičarke, Marija Kolb kao posljednja kaptolska vještica, te Hrvoje Foretić kao naočiti Juraj, zajedno s najraspjevanijim i najrasplesanijim ansamblom u regiji, jamče nezaboravan kazališni provod u mjuziklu koji nema dlake na jeziku a tijekom kojeg publika od smijeha doslovno pada sa sjedala. Obavezno pogledajte ovu urnebesnu predstavu koja je do sada oduševila i bez daha ostavila više od 40.000 gledatelja a za koju se traži karta više. Zarazan humor i pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend te do sada neviđeno bogatstvo kostima, jamac su vrhunske zabave i spektakla koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.

Hoće li institucije pravne države odraditi svoj posao i hoće li vještice koje su rovarile protiv gradske vlasti gorjeti na lomači? Hoće li franjevci skupiti dovoljno novca za jamčevinu? Mogu li Monika i Magdalena dostojno zamijeniti čelnika naše metropole ili će prvom prilikom kaptolska zemljišta pokušati trampiti s Turcima?
Napomena: Zbog gledanja ‘Crne kuće’ nitko nije završio u zatvoru, ali postoji opasnost da netko umre od smijeha. Podlegnite nepotizmu i povedite rodbinu!

C. K.


Pročitajte još: Regionalni spektakl Crna kuća , Crna kuća za gledatelje iz 31 zemlje

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,