Damir Kukuruzović: My Django Family

Damir Kukuruzović je u sisačkom Siscia Jazz Clubu, uz prisutnost prijatelja, mnogih kolega i bliskih suradnika, te uz malu pomoć Zorana Predina, uživo predstavio svoj novi album ‘My Django Family’.
Damir Kukuruzović & Zoran PredinPredin, koji je i jedan od gostiju na albumu, pridružio se Kukuruzoviću na pozornici otpjevavši tri glazbena broja, uključujući i pjesmu ‘Uzmi me’ s kojom je album ‘My Django Family’ sredinom godine i najavljen. Osim svirke, kojom su prisutni bili vidno oduševljeni, svoj glas kroz zvuk mikrofona pružio je i Branko Komljenović, ali u znaku potpore i zahvale. Direktor diskografske kuće Menart, za koju Kukuruzović i njegov bend izdaju već treći album, zahvalio se na povjerenju te albumu ‘My Django Family’ poželio veliki uspjeh i još mnogo prezentacija uživo poput ove.

O albumu koji prvenstveno promovira Djangovu glazbu, ali i osvaja šarmom i tehničkom virtuoznošću, par riječi publici i bendu uputio je i poznati jazz kritičar Davor Hrvoj. ‘My Django Family’ od edavno se nalazi na policama dućana diljem Hrvatske, a sadrži 10 pjesama na kojima, uz Predina, gostuju i planetarno cijenjeni Wawau Adler i Raphael Fays, te gitaristički heroj Kukuruzovićeve mladosti Vlatko Stefanovski.

M. L. / Foto: Davor Hrvoj


Pročitajte još: Lačni Franz u top formi


 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,