Dan za 10!: 60.000 posjetitelja u CineStar kinima

Dan za 10! u jednom je danu privukao više od 60 000 posjetitelja u CineStar kina.CinestarRekordno pune dvorane obilježile su najbolji filmski dan u godini koji je svojim vjernim posjetiteljima pripremio najveći kinoprikazivač u regiji, CineStar Cinemas.

Preko 60.000 posjetitelja u utorak je posjetilo CineStar kina širom Hrvatske, što je uistinu fascinantna brojka koja odgovara npr. ukupnom broju stanovnika Slavonskoga Broda, a gotovo bi dva puta napunila maksimirski stadion. Akcija Dan za 10! tradicionalni je dan koji se održava drugo ljeto za redom u svim CineStarima u Hrvatskoj, a nastao je kao nagrada svim kinoljupcima. Osim što posjetitelji po cijeni od samo 10 kuna mogu kupiti kinoulaznice baš za svaku projekciju koja je toga dana na rasporedu, po istoj cijeni na izbor imaju i najpopularnije grickalice i osvježavajuća pića!

I ove je godine bio veliki interes za uživanje u CineStar kinima, a jednako kao i tijekom prošlogodišnje akcije, samo su najbrži uživali u neponovljivom 4DX iskustvu po cijeni od samo 10 kuna jer su se za taj premium format ulaznice rasprodale već prvoga dana pretprodaje. Najveća i najsuperiornija IMAX dvora­na, koja broji čak 485 sjedala, bila je sasvim popunjena.

Osim u 4DX i IMAX formatima, posjetitelji su uživali i u najnovijoj tehnologiji slike i zvuka u realD 3D i AURO dvoranama koje nude samo CineStar kina s pet zvjezdica. Na rasporedu su bili trenutno najveći kino hitovi i blockbusteri kao što su ‘Malci’, ‘Nemoguća misija: Odmetnuti, Izvan/sebe’, ‘Ant-Man’ i ‘Gradovi na papiru’, koji su ostvarili najveći broj gledatelja.

Spektakularne brojke pokazuju koliko su se dobro posjetitelji zabavljali, jer je u 81 dvorani širom Hrvatske prikazano gotovo 500 projekcija u samo jednom danu. Ovime je CineStar još jednom potvrdio da izlazak u kino stvara najljepše filmske emocije te da je najbolji način za uživanje i opuštanje.

M. P.

Tagged: , , , , , , , , ,