Darujemo knjigu: Rachel Cusk – Lovorike

U suradnji s izdavačkom kućom Vuković&Runjić darujemo 2 čitatelja/ice knjigom Rachel Cusk ‘Lovorike’, koji je s engleskog prevela Vlatka Valentić.

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 12. srpnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 13. srpnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

U avionu, neznanac na susjednu sjedalu književnici pripovijeda svoju životnu priču: o poslu, obitelji i strašnoj noći koju je upravo probdio. Ona putuje u kontinentalnu Europu, gdje će predstavljati novu knjigu. I dalje razgovara s ljudima – bolje rečeno, pušta ih da govore – o umjetnosti, politici, ljubavi, patnji i radosti, zaslugama, pravdi i nepravdi. Dalekosežnim pitanjima na koja ne znamo odgovor.

Nakon posljednjeg razgovora, sa sinom, Faye ostaje sama u tihoj, veličanstvenoj završnici svog triptiha. Kao i u prva dva sveska ove svedene, prelijepe trilogije, Rachel Cusk rasvjetljuje unutarnji život pripovjedačice kroza susrete s drugima. Roman u potresne tančine opisuje što znači ići svijetom i ostavljati trag pepela kad vam život odleti u zrak.
(The New York Times)

Cusk je ostvarila nešto divno i korjenito novo u isti mah… Ovo je knjiga o podbačaju, koja sama po sebi nije podbačaj. Štoviše, tako je uspjela da nam staje dah.
(The New Yorker)

Lovorike su jedna od najdojmljivije originalnih i nezaobilaznih knjiga koje sam u životu pročitala. Zavidim svakomu tko je još nije imao u rukama.
(Julie Myerson, The Guardian)

Tagged: , , , , , , ,