Darujemo knjigu: Daniela Uzelac – Div i diva (Put boginje 3)

U suradnji s izdavačkom kućom Beletra, darujemo 2 primjerka knjige Daniele Uzelac Div i diva (Put boginje 3).

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 15. veljače
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 16. veljače

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti

U svakom ljudskom biću postoji izvor i njegovo divovski divno, mirno jezero tihog znanja koje svatko od nas može naslutiti, a div i diva u svakom su trenutku svjesni tog izvora i svih golemih ljudskih mogućnosti koje je teško i zamisliti na razini ograničenog svakodnevnog življenja iz linearnog uma.

Odnos diva i dive, dvaju cjelovitih i autentičnih bića snažne polarnosti, tema je treće knjige Daniele Uzelac u kojoj se ‘Put boginje’ nastavlja u susretu s muškarcem duboke muževnosti. Div i diva prepoznaju jedno drugo jer gledaju dalje od onoga što se može vidjeti i hrabro prevladavaju unutarnje i vanjske prepreke te postaju više od onoga što su bili, obogaćujući svijet svojim darom i primjerom. Ljubavni odnos između dvaju bića duboke ženstvenosti i muževnosti razmjena je energija, vibracija i inspiracija.

U prve dvije knjige ‘Puta boginje’ čitateljice su upoznale kontraste babuške i boginje na temelju kojih počinju korigirati vlastite vibracione puteve na kojima se ljepše i lakše kreću kroz svakodnevicu, dovodeći se tako u sklad sa sobom i životom.

U prvoj knjizi ‘Buđenje boginje’ Daniela Uzelac predstavila je babušku i boginju, dva načina razmišljanja koja dijeli samo jedna misao. Druga knjiga ‘Ritam boginje’ podsjetila je na vrijeme kada su ljudi bili ljubav, a vođenje ljubavi najveći spiritualni i rasvjetljujući čin. ‘Div i diva’ treća je knjiga ‘Puta boginje’, autorice Daniele Uzelac, koja od 2013. godine na svom blogu svakodnevno ispisuje poruke o autentičnoj ženstvenosti, svijesti, spolnosti i mudrosti prirode.

Daniela Uzelac rođena je u Puli, živi u Opatiji i Zagrebu, radi u Rijeci, objavljuje širom weba. Nekad novinarka, danas blogerica te urednica i autorica više knjiga. Svoju prvu knjigu ‘Igrači’ objavila je 2006. godine.

Tagged: , , , , , , , ,