Darujemo knjigu: Elizabeth Boyle – Neodoljivi vojvoda

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Elizabeth Boyle – ‘Neodoljivi vojvoda’.U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 25.  siječnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 26. siječnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Nad ženama maloga engleskog sela Kemptona nadvija se prokletstvo – ako se udaju, taj će brak završiti tragedijom. To je za Tabithu Timmons odličan izgovor da se ne uda, jer o braku ima najgore mišljenje.

No, u jednom se trenutku njezin život potpuno mijenja. Doznaje da je naslijedila veliko bogatstvo koje će dobiti tek ako se uda za cijenjenoga gospodina Barkwortha. Shvaća da bi joj taj brak omogućio da konačno pobjegne od omraženih rođaka i da stekne toliko željenu sigurnost…

Tada se Tabithi na putu nađe vojvoda od Prestona. On u njoj prepoznaje buntovnički duh jednak svojemu i uzima si u zadatak izbaviti ju iz braka u kojem nema ljubavi, uplećući se u njezin život na svakom koraku. Ubrzo će se zbog Prestona, čije je ime sinonim za propast, Tabitha naći rastrgana između dogovorenog braka, koji joj donosi sigurnost, i njegova poljupca, koji obećava potpuno drukčiji kraj.

Elizabeth Boyle autorica je tridesetak povijesno-ljubavnih romana, bestselera New York Timesa i Sunday Timesa. Prije nego što je postala uspješna spisateljica, bavila se pravnim poslovima u Microsoftu. Njezin prvi roman ‘Brazen Angel’ osvojio je nagradu Dell’s Diamond Debut Award i Romance Writers of America’s RITA Award for Best First Book. Nakon toga slijedile su nominacije i nagrade za ostala njezina djela (Bookseller’s Best award, National Reader’s Choice Award, Romantic Times Love and Laughter Award…). Živi u Seattleu, u državi Washington (SAD) sa suprugom i dva sina.

Tagged: , , , , , , , , ,