Darujemo knjigu: Grad palih anđela

U suradnji s izdavačkom kućom Algoritam darujemo 2 primjerka knjige Cassandre Clare ‘Grad palih anđela: Instrumentarij smrtnika #4’.U subjektu navedite: FDAR3
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 17. travnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 18. travnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Ljubav. Krv. Izdaja. Osveta. U ‘Gradu palih anđela’, četvrtom nastavku serijala Instrumentarij smrtnika, ulozi su viši nego ikad. Povjerenje je opasno, a ljubav može sve uništiti. Zaronite u četvrti nastavak serijala ‘Instrumentarij smrtnika’, koji diljem svijeta već godinama ima status bestselera.

Rat smrtnika je završen i šesnaestogodišnja Clary Fray vratila se kući u New York, uzbuđena zbog svih mogućnosti pred njom. Uvježbavaju je da postane sjenolovka i nauči koristiti svoje jedinstvene moći. Majka joj se udaje za ljubav svoga života, Lukea. Donjosvjećani i sjenolovci napokon su sklopili mir. I, najvažnije – napokon može Jacea zvati svojim dečkom. No, sve ima svoju cijenu.

Netko ubija sjenolovce koji su se bili udružili s Valentineom, i tako izaziva napetosti između donjosvjećana i sjenolovaca što bi moglo dovesti do još jednog krvavog rata. Simon, Claryn najbolji prijatelj, pritisnut vlastitim problemima, ne može joj pomoći. Majka mu je upravo saznala da je vampir i sad je beskućnik.

Odjednom ga svi žele na svojoj strani – zajedno s moći prokletstva, Kainova biljega, koje mu uništava život. I ne preže ni pred čim da bi dobio ono što želi. Ni on sam svojim ponašanjem previše ne pomaže, viđajući se istovremeno s dvije prekrasne, ali i opasne djevojke – koje ne znaju jedna za drugu.

Kad se, zatim, Jace bez objašnjenja počne povlačiti od Clary, ona je prisiljena uroniti u srce misterija čije će rješavanje otkriti njezinu najveću noćnu moru: pokrenula je strašan lanac događaja koji bi mogao dovesti do gubitka svih koje voli. Čak i Jacea.

Ljubav. Krv. Izdaja. Osveta. U Gradu palih anđela, četvrtom nastavku serijala Instrumentarij smrtnika, ulozi su viši nego ikad. Prijevod je djelo Mladena Kopjara, a naslovnica Kristine Musić

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,