Darujemo knjigu: Julie Garwood – Nježni ratnik

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Julie Garwood ‘Nježni ratnik’.

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 29. srpnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 30. srpnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Roman ‘Nježni ratnik’ klasična je povijesna romansa jedne od najprodavanijih autorica New York Timesa, Julie Garwood.

Elizabeth Montwright jedva je preživjela masakr što je uništio njezinu obitelj i prognao je iz obiteljske palače. Željna osvete, vraća se u utvrdu prerušena u seljanku… da bi zatražila pomoć od ratnika poznatog kao Sokol – Geoffreyja Berkleyja, moćnog baruna koji je iz njezina zamka otjerao ubojice.

Samo čovjek kojem je srce tvrdo koliko i mišići mogao bi odoljeti Elizabethinim iskrenim molbama, ali Geoffrey je uvjeren da situaciju drži pod kontrolom i da je, kao pravi ratnik, željan samo njezinih strastvenih zagrljaja. Uzevši je pod okrilje zaklinje se da će je nadvladati, ali dok pokušava obuzdati njezino hrabro srce, postepeno uviđa da je ona jedina žena koja i njegovu okorjelu hladnoću može otvoriti nježnoj snazi ljubavi.

Julie Garwood autorica je velikih svjetskih uspješnica, a njezini se romani često nalaze na vrhovima ljestvica najprodavanijih knjiga. Tijekom duge i uspješne karijere opčinjavala je čitatelje svojim hrabrim i osebujnim likovima. Autorica je bestselera New York Timesa, uključujući ‘Princ na bijelom konju’, ‘Sve za Rose’, ‘Dar’, ‘Anđeo čuvar’, ‘Lavlja družica’, ‘Otkupnina’, ‘Vjenčanje’ i druge, tiskanih u više od trideset milijuna primjeraka.

Tagged: , , , , , , , ,