Darujemo knjigu: Kate Mitchell – Izdana od svih

U suradnji s izdavačkom kućom Beletra darujemo 2 čitatelja/ice knjigom Kate Mitchell ‘Izdana od svih’.U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 3. svibnja

Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena  4. svibnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Rodbinske veze i tradicionalni odnosi u suvremenim okolnostima jedna su od omiljenih tema Kate Mitchell, spisateljice koja svoje ljubavne romane smješta u Hrvatsku. U romanu ‘Izdana od svih’ opisuje dvojbe i odluke mlade žene čiji partner ne želi s njom imati dijete, već je prisiljava je na pobačaj. Gdje tražimo pravu ljubav i kako je prepoznati? Možemo li nakon grube izdaje ponovno nekome pokloniti svoje povjerenje i koliko nam treba da zarastu ožiljci? U romanima Kate Mitchell tragedije zbližavaju obitelji, a život se nastavlja i nakon najtežih odluka jer je svaka kriza korak bliže prema otkrivanju iskrenih osjećaja.

Kate Mitchell pseudonim je Kate Mijić, spisateljice koja ljubavne romane objavljuje od 1999. godine, kada se u knjižarama pojavila prva njezina knjiga ‘Oteta ljepota’. Naslovima ‘Okajani grijesi’, ‘Okovano srce’ i ‘Potrgani veo’ Kate Mitchell stekla je brojnu publiku, a ‘Izdana od svih’ njezina je trinaesta knjiga. Godine 2010. ‘Slobodna Dalmacija’ predstavila je Kate Mitchell kao ‘hrvatsku kraljicu ljubavnih romana’, dok ju je Ante Tomić opisao kao ‘tihu ženu koja ljudima zna vratiti nadu’.


Tagged: , , , , , , , , ,