Darujemo knjigu: Kate Mitchell – Potrgani veo

U suradnji s izdavačkom kućom Profil darujemo 2 primjerka knjige Kate Mitchell ‘Potrgani veo’.kate-mitchell-potrgani-veoKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 23. rujna
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 24. rujna

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Naomi se pripremala za vjenčanje, kad joj je Lukas neobjašnjivo javio da prekida vezu. Nadu je nesreća i sinovljeva invalidnost natjerala da proguta ponos i nakon više od dvadeset godina pokuca na vrata svojih roditelja – otišla je jer su od nje zahtijevali da prekine trudnoću. Lukasov povratak u život nakon godinu dana za sve znači otkrivanje tajni koje su predugo bile čuvane.

U romanu ‘Potrgani veo’ Kate Mitchell preispituje pokidane obiteljske veze koje se ponovno uspostavljaju u novim okolnostima. Najteže je govoriti o iskrenim osjećajima, ali ima životnih situacija kad ništa drugo ne preostaje. Kako ispočetka sagraditi razorene odnose? Kome možemo vjerovati kad nas iznevjere oni koje najviše volimo? Tko gubi, a tko dobiva kad drugome poklonimo svoje povjerenje?

Rodbinske veze i tradicionalni odnosi u suvremenim okolnostima jedna su od omiljenih tema Kate Mitchell, spisateljice koja svoje ljubavne romane smješta u Dalmaciju, u Split i okolicu. U romanu ‘Potrgani veo’ posebnu ulogu ima i zadivljujuća Salona u kojoj glavna junakinja nalazi utočište i poticaj za novi život i budućnost.

Kate Mitchell naša je publika upoznala 2009. godine, kada je pod tim pseudonimom objavljena ‘Oteta ljepota’, prva od šest njezinih knjiga u izdanju riječke nakladničke kuće Dušević-Kršovnik. Autorica iza pseudonima je Kata Mijić, ‘tiha žena koja zna ljudima dati nadu’, kako ju je portretirao Ante Tomić u Jutarnjem listu, dok ju je Slobodna Dalmacija 2010. proglasila hrvatskom neokrunjenom kraljicom ljubavnih romana.


Kate-Mitchell
Kata Mijić: U današnje vrijeme pokazuje se tijelo, a skriva duša

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,