Darujemo knjigu: Propuh, papuče & punica

U suradnji s izdavačkom kućom Algoritam darujemo 2 primjerka knjige Codyja McClain Browna ‘Propuh, papuče & punica’.

propuh-papuce-punica

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 10. studenoga
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 11. studenoga

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na:[email protected]

Uljuljkani i uspavani u kulturološkoj svakodnevici Lijepe naše, više nismo svjesni svega onoga što Cody McClain Brown, ponosni splitski zet i priučeni Zagrepčanin, fantastično zapaža. On će nas podsjetiti na neobjašnjiv hrvatski strah od mitskog Propuha, objasnit će nam zašto je Punica moralna vertikala našeg društva i kako je Ručak centralni dnevni događaj svake obitelji. Reći će nam za Darove koji se uvijek i svugdje nose te što znače Prijatelji s kojima ostvarujemo dugotrajne i čvrste odnose, zasnovane na uzajamnom povjerenju…

Cody daje sasvim novu dimenziju dijelovima hrvatske kulture i mentaliteta koje više ne primjećujemo, kao što ni riba ne primjećuje vodu u kojoj živi. Uspoređujući hrvatski i američki način života on nam, na urnebesno smiješan i često vrlo dirljiv način, poručuje: ‘Ljudi, osvijestite i počnite cijeniti ono što jeste.’ Kao nitko dosad ‘prozreo’ nas je beskrajno simpatičan Amerikanac iz Oklahome… koji to više nije. Hej, pa ipak pričamo o splitskom zetu!

Cody McClain Brown najavljuje novi roman ‘Croatia Strikes Back’ koji će predstaviti na Interliberu 10. studenoga u 18 sati.

Tagged: , , , , , , , ,